Pomázi Futó Bajnokok Se.

 

 

A könyv ára 3990 Ft ,a postaköltséggel együtt!!!!

Magyarországon belül, mindenkinek elsőbbségivel adjuk fel.

 

Ha munkahelyi címre kéred a postázást, kérlek tüntesd fel a CÉG nevét is, mert máskülönben nem találja meg a posta :)

 

VISSZADOBTAK könyv rendelés

  • személyesen

    postázva

Vélemények, visszajelzések a Visszadobtak könyvről:

 

Orsolya: „A világ legmotiválóbb könyve, libabőrözős!”

Árpád: „Köszönöm, hogy beljebb löktél Önmagamhoz!”

József: „A könyv hm,hm,hm,hm,hm,hmnem tudok mit írni…de mégis Hihetetlenvagy,tényleg!A könyv első 30 oldalát férfi létemre végig könnyeztem. A hatása alatt vagyok.Örület! Egy könyv a hitről,a kitartásról,a szerelemről és az ufó k-ról. Piszok motíváló!”

Rita: „Zsuzsa elképesztő és totálisan életveszélyes. De ez volt az egyetlen esélye, hogy még a saját halálát is túlélje.Amikor azt hiszed vége, nincs tovább,ebbe most aztán tényleg belehalsz, vedd elő a könyvét és meríts erőt belőle. Nem tudom,Ő honnan veszi, de jut belőle mindenkinek, sőt- a közelében az erő sokszorozódik.”

Kata: „Az a baj, hogy egyfolytában futni akarsz olvasás közben!Letehetetlen.”

Ági: „Nem tudod letenni.”

Szonja:Osztályzat: 5 csillag!!!Csak annyit tudok mondani: KÖSZÖNÖM!”

József: ” Megható, megdöbbentő, ugyanakkor hihetetlen és lebilincselő, de ami talán a legfontosabb, hogy sokak számára reménykeltő és erőt adó! Köszönöm!
Na, megyek futni!”

Ildikó: „Le sem teszem”

Mariann:  „Nagyon köszönöm, hogy elolvashattam a történetedet és egy kicsit megismerhettelek, alig bírtam letenni

"Zsuzsi jelmondata Barabara Johnson nyomán:. "Sose hagyd, hogy egy probléma megoldása fontosabb legyen, mint szeretni egy embert"  A tizenhárom éves Zsuzsi tíz százalék esélyt kap orvosaitól a túlélésre. Édesanyja szupernyolcas búcsúfilmben még egyszer utoljára megörökíti kislánya mosolyát, mozdulatait, integetését. Az egész hetedik osztály egy percig áll vigyázzban pisszenés nélkül, amíg Zsuzsit műtik. Túléli a műtétet? Megélheti-e a felnőttkort? Lehet-e anyuka? Ilyen és hasonló kételyek között nevelkedik szerető szülői házban Sallai Zsuzsanna. Az önéletrajzi regény szerzője egyszerre rendkívüli és hétköznapi ember. Hivatásos túlélő, négy gyermek édesanyja, restaurátor, naplóíró, sportklubelnök. Zsuzsi minden lépésével, könyve minden lapján azt üzeni, hogy éljünk, higgyünk, szeressünk. A Pomázi Futó Bajnokok elnöke hiteles tanúságtevő, igazi bajnok, akit visszadobtak az életbe. Történetével példát mutat és bizonyítja, hogy nincs lehetetlen, minden csak a hitünk szilárdságán, kitartásunkon, bátorságunkon és szorgalmunkon múlik. Sallai Zsuzsanna megtanítja az olvasót arra, hogy a küzdelmet a legreménytelenebb pillanatokban sem szabad feladni. Ezt pedig életének eseményeivel bizonyítja, amit ugyancsak hihetetlennek képzel az olvasó. Továbbá arra is megtanít Zsuzsa, hogy segítség nélkül ezek a rendkívüli eredmények sem tudnának megszületni. Szükséges hozzájuk a család, a barátok, az orvosok és az egész környezet hozzáállása, imája, hite, illetve támogatása és összefogása. Kötelező olvasmány a kétkedőknek, a reményteleneknek, az elégedetlenkedőknek, a veszteségtől szenvedőknek és az életet szeretőknek egyaránt, mely megtanít hinni, küzdeni, talpra állni, örülni, szeretni.'

Bérces Edit világbajnok ultrafutó

 

"Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak,akik nem mernek változtatni,akik nem tudják a kezükbe venni a sorsukat,akik nem hisznek magukban, akik úgy gondolják,hogy csak nekik nehéz! Példaértékű az út,amit Zsuzsi megtett. A konzultációkon a klienseknek elmondom,hogy “mindegyikünk egy teremtett informatikai csoda...” Itt olvasható erre egy élő példa.Boldog lehet,aki ismeri Őt. Jelesre vizsgázott kitartásból,hitből,szorgalomból,fegyelmezettségből, s nem utolsó sorban a gyermekei és a párja iránti szeretetből. "
 
Dr Gelléri Julianna (holisztikus szemlélettel kezelő orvos)
 

Részlet a könyvből:

“Az életben minden csak a döntésen múlik! Bármit teszel, előre el kell döntened, hogy végigcsinálod, vagy nem? De utána ki kell állnod a döntésre mellett. Az az igazság, ha átlépsz a félelmeden, ott lesz mögötte a csoda!
Hiszen minden, amire a szívedben vágysz, a félelmek mögött rejtőzik.

Miért is félnek olyan sokan a nehézségektől? Miért félünk belemenni a kihívásokba? Pedig ott vannak a csodák, ott tudod meg, ki is vagy valójában! És abban a helyzetben jössz rá, mi az értékes és mi az, ami nem!

Meg kéne tanulnod hálásnak lenni! Csak úgy, mindenért! A lehetőségért, hogy kinyithatod a szemed, és láthatod a világot, hogy van, aki szeret és van, akit Te szerethetsz. A mindennapi csodákért, azért, hogy hatással vagy valaki életére!

A futás elképesztő dolgokra képes. Nem csak kívülről változtat meg teljesen, belülről is! És minél inkább beleadod a lelked, annál többet kapsz vissza. A futás nem csak egy sport, a futás egy utazás a legbelső énedbe!”